«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας επισκέπτονται την Αμαλιάδα.

07 June 2017

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, από την Τρίτη 6 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας. Θα πραγματοποιούνται διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης καθημερινά, από τις 09:00 έως και τις 13:30 σε σχολικές μονάδες και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας έως και τις 21:00, θα παρέχονται πληροφορίες σε παιδιά, γονείς, κηδεμόνες και Συλλόγους, για την δράση του Οδυσσέα και ενημερώσεις για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί) του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» για να ενημερώσει, με τρόπο διαδραστικό, τους επισκέπτες- μικρούς και μεγάλους-, για κάθε θέμα/πρόβλημα/κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σήμερα, για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, καθώς και για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του Οργανισμού.

Παράλληλα, την Πέμπτη 08 Ιουνίου και ώρα 12:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς και τους συλλόγους του Νομού. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, θα παρουσιάσει τον απολογισμό των πανελλαδικών δράσεων, τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ηλεία και θα διερευνηθούν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της δραστηριοποίησης του Οργανισμού στην περιοχή, προς όφελος των παιδιών. Επίσης την ίδια ημέρα και ώρες 18:00 έως 20:00, θα πραγματοποιηθεί δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που διοργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας σε συνεργασία με Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον «Οδυσσέα».

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ήλιδας για την παραχώρηση του χώρου στάθμευσης του ΟΔΥΣΣΕΑ.


Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας: http://www.hamogelo.gr/gr/el/kinito-ergastirio-odisseas/

Η δράση του «ΟΔΥΣΣΕΑ» πραγματοποιείται πανελλαδικά υπό την αιγίδα και με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Χορηγοί και Υποστηρικτές ΟΔΥΣΣΕΑ:
CISCO, DELL, HP, MICROSOFT, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, CYTA, VODAFONE, WIND, INTRALOT , VISA, XEROX, kopanaris design, ΔΗΜΟΥΛΑΣ, COMBOX, G4S, INFOQUEST, INTERAMERICAN, STACEY HELLAS, TECH4U, Tooway

Υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»,
Τηλ. 26210 81040
email: pyrgos@hamogelo.gr