«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχτηκε οικογένειες με τα παιδιά τους στο πλαίσιο της εβδομάδας Οικογενειακού Εθελοντισμού

18 October 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για 4η συνεχή χρονιά, πραγματοποίησε την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου 2018, επισκέφτηκαν τα « Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στο Μαρούσι, στο Ίλιον, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στον Πύργο, στην Τρίπολη, στη Χαλκίδα, στην Καβάλα, στην Κέρκυρα, στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης, 34 οικογένειες με τα παιδιά τους.


Συμμετείχαν συνολικά 53 παιδιά κι 38 ενήλικες που μέσα από την συγκεκριμένη δράση η προσφορά των μικρών και μεγάλων εθελοντών ήταν πολύ σημαντική. 

 

Ανέλαβαν την τακτοποίηση ειδών που συγκεντρώνονται στο Οργανισμό, βοήθησαν στην οργάνωση του χώρου και την προετοιμασία των πακέτων με τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη που θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.


Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα του εθελοντισμού να ξεκινά μέσα από το σύνολο της οικογένειας, καθώς όλοι μαζί έγιναν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει καθημερινά.

 

Θεμέλιος λίθος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι εθελοντές, που εδώ και 22 χρόνια με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του οργανισμού πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με τη ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του οργανισμού.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί όλες τις οικογένειες και τα παιδιά τους για την εθελοντική τους προσφορά και για τα όμορφα Χαμόγελά τους!

 

Μάθετε περισσότερα για τον Εθελοντισμό στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ethelontismos/