ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ Κ., 17 ΕΤΩΝ
Αθηνά, 16 Μαρτίου 2026
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ Κ., 17 ΕΤΩΝ
Η περιπέτεια της Θεοδώρα Κ., 17 ετών, έληξε σήμερα στις 16/03/2026, δίνοντας τέλος στην αγωνία για την αναζήτησή της καθώς βρέθηκε στην περιοχή του Ρέντη και είναι καλά στην υγεία της. Στις 25/11/2025 είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Χαλανδρίου. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 28/11/2025 προχωρώντας άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Θεοδώρα Κ., 17 ετών, για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/
Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr