Βράβευση Κώστα Γιαννόπουλου, Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

10 March 2016

Βράβευση Κώστα Γιαννόπουλου,

Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας

τιμά τον Κώστα Γιαννόπουλο για την κοινωνική του προσφορά

για να μην σβήσει ποτέ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), στο πλαίσιο του digital economy forum 2016 με τίτλο «Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή».

Φέτος ο ΣΕΠΕ συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας και με αφορμή αυτό τίμησε τον Πρόεδρο του Οργανισμού για την 20ετή προσφορά του μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος επαγγελματικά προέρχεται από τον κλάδο της Πληροφορικής έχοντας διαγράψει μία λαμπρή επιχειρηματική πορεία. Σπούδασε Marketing στο Ηνωμένο Βασίλειο και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του επέστρεψε στην Ελλάδα, ανέπτυξε επιχειρηματική δράση στον τομέα της πληροφορικής και του τεχνολογικού εξοπλισμού και συνεργάστηκε με εταιρείες του χώρου παγκόσμιας φήμης, όπως η ΙΒΜ, η Hewlett Packard και άλλες. Πρωτεργάτης και καινοτόμος, έτσι χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του.

Δυστυχώς η πορεία διεκόπη βίαια όταν ο 10χρονος γιος του Ανδρέας έφυγε από τη ζωή και ο κ. Γιαννόπουλος αφοσιώθηκε πλήρως στην εκπλήρωση της επιθυμίας του.

Σήμερα 20 χρόνια μετά από την ίδρυση του Οργανισμού ο κ. Γιαννόπουλος παραμένει πιστός στη δέσμευση που ανέλαβε απέναντι στον Ανδρέα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να έχει στηρίξει περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα και έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς αποτελώντας έναν φορέα πρότυπο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των διεθνών δράσεων ο κ. Γιαννόπουλος είναι παράλληλα και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δικτύου ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό (European Antibullying Network).

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την επαγγελματική δραστηριότητα και τις δράσεις του ως Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ.

10/3/2016