ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ, 52 EΤΩΝ

23 February 2024

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου, 2024

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ, 52 EΤΩΝ

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Σταυρούλας Γκουγκούλιας. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στις 21/02/2024 σε θαλάσσια περιοχή, στον Πόρο. Σήμερα, 23/02/2024, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκούλια , ενώ τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταυρούλα Γκουγκούλια, 52 ετών, εξαφανίστηκε στις 23/08/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκούλια στις 23/12/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Σταυρούλας Γκουγκούλια που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

e mail: 1017@hamogelo.gr https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/