«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο»

13 April 2020

«Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω τη μαμά μου, τον παππού μου, τον φίλο μου»

 

Σήμερα Δευτέρα στο ζωντανό-live streaming “Ράδιο Αρβύλα» και αύριο Τρίτη στο «Βινύλιο», θα παρουσιαστεί και θα ξεκινήσει η μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια του «Χαμόγελου»: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

 

Το διαφορετικό αυτό πάσχα που είμαστε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλούμε όλους εσάς να στείλετε SMS στο 19810* και να μοιραστείτε μαζί μας, ποιον θέλετε να αγκαλιάσετε το Πάσχα.

 

Ουσιαστικά σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε τη φράση: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

 

Τα μηνύματά σας θα αναρτώνται στο www.hamogelo.gr, ώστε να μοιραστούμε όλοι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, να γίνουμε άλλος ένας κρίκος σε αυτή την αλυσίδα και να στηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μας χρειάζεται όλους για να μπορέσει να συνεχίσει το τόσο απαραίτητο για τα παιδιά μας έργο του.

 

Στο σημερινό «Ράδιο Αρβύλα», στις 22:00, θα παρουσιαστεί το σποτ της καμπάνιας σε επιμέλεια του Α. Κανάκη και με την ευγενική συμμετοχή δεκατεσσάρων αγαπημένων καλλιτεχνών (αλβαβητική σειρά): Κ. Γερονικολού, Π. Δαδακαριδης, Τ. Ζαχαράτος, Λ. Καλφαγιάννης, Κ. Κατσούλης, Κ. Λέχου, Α. Λουδάρος, Κ. Μακεδόνας, Μ. Μπεγνής, Δ. Παπαδοπούλου, Σ. Ρόκκος, Β. Σταυροπούλου, Θ. Τσαλταμπάσης, Β. Χαραλαμπόπουλος.

 

Ενώ την Τρίτη ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κ. Γιαννόπουλος θα εμφανιστεί μέσω skype στο «Βινύλιο».

 

*Χρέωση 2,48€ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.