Τα πρώτα γενέθλια του Γιαννάκη στο νοσοκομείο!

27 March 2017

Πριν λίγες μέρες, ο Γιαννάκης έγινε 1 έτους και του ετοιμάσαμε μια μικρή γιορτή στο δωμάτιο που νοσηλεύεται! Γιορτάσαμε τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους γονείς του, αρκετούς συγγενείς και την ομάδα της «Παιδιατρικής Κατ’ Οίκον Νοσηλείας» στη Γ’ Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο».

Το δωμάτιο του μικρού εορτάζοντα ήταν στολισμένο με μπαλόνια και σημαιάκια. Όλα στο αγαπημένο του χρώμα, το μπλε! Στα ίδια χρώματα και η λαχταριστή τούρτα του! Όλοι μαζί ευχηθήκαμε τραγουδώντας στον Γιαννάκη και συνεχίσαμε το πάρτυ με πολλά παιδικά τραγουδάκια! Ο Γιάννης έδειξε να το απολαμβάνει, το ίδιο και οι γονείς του!

Λένε ότι συνήθως δεν θυμόμαστε τα πρώτα μας γενέθλια. Ίσως το ίδιο να ισχύσει και για το Γιαννάκη. Οι υπόλοιποι πάντως, θα θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτά τα υπέροχα γενέθλια!

Χρόνια πολλά Γιαννάκη μας και σου ευχόμαστε σύντομα να γυρίσεις στο σπίτι σου και να συνεχίσεις να χαρίζεις χαμόγελα στους γύρω σου!


*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»