Τα φετινά LOVE SUNDAYS κάλυψαν το κόστος των προβλημάτων υγείας τεσσάρων παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

13 October 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο Κρήτης, 13 Οκτωβρίου 2021

 

Τα φετινά LOVE SUNDAYS κάλυψαν το κόστος των προβλημάτων υγείας τεσσάρων παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Το Love Radio Κρήτης 102,8 έχει χαρακτηριστεί για τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δίνοντας έμφαση στα παιδικά χαμόγελα. Τα Love Sundays είναι μια ιδιαίτερα αγαπημένη ραδιοφωνική εκπομπή, η οποία ξεκίνησε το 2014 και έως σήμερα έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

Για το φετινό καλοκαίρι, το ραδιόφωνο για να αγαπήσεις, μέσω των Love Sundays, δώρισε όλα τα κέρδη της ενέργειας στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» καλύπτοντας, εξ' ολοκλήρου, το κόστος τριών σοβαρών περιστατικών παιδιών με προβλήματα υγείας στην Κρήτη.

 

Η Άννα Βίσση, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Σοφία Μουτίδου, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Έλενα Παπαρίζου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Διονύσης Σχοινάς και η Josephine ήταν οι φετινοί καλεσμένοι των Love Sundays, οι οποίοι συντρόφευσαν με τον Χάρη Γαρεφαλάκη τα κυριακάτικα καλοκαιρινά απογεύματα των ακροατών, στο Love Radio Κρήτης 102,8.

 

Κατά τη διάρκεια των εκπομπών του Love Radio Κρήτης 102,8, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και οι καλλιτέχνες παρακινούσαν τους ακροατές να συμμετέχουν ενεργά, στηρίζοντας τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στέλνοντας μήνυμα στο 19810 (πενταψήφιος αριθμός στήριξης του Οργανισμού). Με τη βοήθεια των ακροατών θα καλυφθεί το πρόβλημα υγείας ενός ακόμα παιδιού, που στηρίζεται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Κρήτη. Τα Love Sundays έκλεισαν με την Φωτεινή Παπαδάτου, ψυχολόγο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του παιδιού», η οποία μας μίλησε για τα παιδιά, αναφέρθηκε σε διάφορους τρόπους αντιμετώπισης παιδιών με προβλήματα στον ψυχισμό τους λόγω της πανδημίας για τον Covid-19 και για ορισμένες σημαντικές ιστορίες παιδιών που έχουν συμβεί στην Κρήτη.

 

Το Love Radio Κρήτης 102,8 ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία τους, το ραδιόφωνο για να αγαπήσεις.

 

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», στους χορηγούς των Love Sundays, Di Babbo Climatecnica και ZEN, οι οποίοι από την αρχή έδειξαν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο με ακόμα μία ενέργεια εταιρικής ευθύνης του ραδιοφωνικού σταθμού.

 

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλο το Love Team είναι ότι τα τέσσερα παιδιά της Κρήτης θα χαμογελάσουν ξανά, παρέα με τον φύλακα άγγελο τους που δεν είναι άλλος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2810 245162
kriti@hamogelo.gr