Όσο υπάρχουν άνθρωποι που μας στηρίζουν

15 July 2019

Στο Σπίτι μας στο Μοσχάτο μένουν 25 παιδιά διαφόρων ηλικιών. Καθημερινά ζούμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, που όσο περνάει ο καιρός μάς δένουν ολοένα και περισσότερο σαν οικογένεια.


Πέρα από τις καθημερινές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και αφορούν στα παιδιά μας, υπάρχουν και ανάγκες που αφορούν στο Σπίτι μας. Έτσι λοιπόν, πριν λίγο καιρό προέκυψε η ανάγκη για το κλάδεμα του δέντρου μας, που βρίσκεται στο πίσω μέρος της αυλής του Σπιτιού μας. Απευθυνθήκαμε στον κ. Σουλιώτη Άλκη, που αναλαμβάνει κλάδεμα και κοπή υψηλών δέντρων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και εδρεύει Αισώπου 40 στο Γέρακα και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει στο κλάδεμά του. Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ δεκτικός ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να ομορφύνει την αυλή του Σπιτιού μας.


Τα παιδιά τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά στο Σπίτι μας και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί!!! Χρησιμοποιώντας τον ποιοτικό και εκλεπτυσμένο του εξοπλισμό ξεκίνησε να εργάζεται τηρώντας τους κανόνες ασφάλειας και σε λίγες ώρες η αυλή μας είχε μεταμορφωθεί!!!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κο Σουλιώτη Άλκη και το συνεργείο του για τη στήριξή τους, προσφέροντας στα παιδιά μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Άνθρωποι σαν αυτούς, επιβεβαιώνουν τα λόγια του μικρού Ανδρέα πως
«αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε…»


Σας ευχαριστούμε πολύ


Το Σπίτι μας στο Μοσχάτο