Μια γιορτή στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στη Βροχίτσα αφιερωμένη στους εθελοντές και στους χορηγούς που το στηρίζουν καθημερινά!

02 July 2018

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στη Βροχίτσα μια εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών και των εθελοντών που από τον Ιούλιο 2005 έως και σήμερα καλύπτουν καθημερινά τις ανάγκες των παιδιών και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και την υποστήριξή τους.

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Βροχίτσας και, παρά την κακοκαιρία, η βραδιά εξελίχθηκε μαγικά!

 

Την εορταστική εκδήλωση «άνοιξαν» τα 17 παιδιά του Σπιτιού με μια σύντομη παρουσίαση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ημέρα ίδρυσής του έως και σήμερα, και στη συνέχεια παρουσίασαν το τραγούδι «Ένα Χαμόγελο για τον Ανδρέα» του Θάνου Καλλίρη.


Αμέσως μετά οι εργαζόμενοι που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά καλωσόρισαν όλους όσους παρευρέθηκαν στη Γιορτή και τους ευχαρίστησαν που είναι κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια. Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του οργανισμού κος Κώστας Γιαννόπουλος ο οποίος ήταν παρόν στην εορταστική βραδιά και αναφέρθηκε στους συνοδοιπόρους του «Χαμόγελου» που είναι οι χορηγοί και οι εθελοντές του. Τέλος, ο λόγος δόθηκε στο μέλος του ΔΣ και εθελόντρια κα Εύη Μαλαμάκη για να απονείμει ευχαριστίες προς όλους όσους παρευρέθηκαν στη Γιορτή.

 

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην εταιρία Εμπορίας και Κατεργασίας Αλουμινίου και Σιδήρου «Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε.» η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει πολύπλευρη συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε τοπικό και μη επίπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και ατελείωτο παιχνίδι από τον Κλόουν-Ταχυδακτυλουργό Νίνο ξετρελαίνοντας τους λιλιπούτειους φίλους μας, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό, Λαογραφικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ήλιδας «η Έλισσα» με υπεύθυνο Διδασκαλίας τον κον Μικελόπουλο Ανδρέα και η βραδιά έκλεισε με πλούσια εδέσματα, πολύ χορό,  αμείωτο κέφι και αμέτρητα Χαμόγελα!

 

Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του Σπιτιού της Βροχίτσας ευχαριστούν θερμά όλους αυτούς που τους τίμησαν με την παρουσία τους και που όλα αυτά τα χρόνια τους ακολουθούν πιστά με την ίδια αγάπη και ζεστασιά κάνοντας τα δύσκολα …εύκολα!

 

Επίσης, τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του Σπιτιού της Βροχίτσας ευχαριστούν θερμά τους κάτωθι χορηγούς για την πολύτιμη συμμετοχή τους στη διοργάνωση της γιορτής:

BON BONS SWEΕΤ
CATERING LA FOURSHETTE
PANAGOPOULOS SOUND & LIGHT SYSTEMS
SUPER MARKET - ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε.Ε
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΘΗ / ΜΠΟΜΠΟΛΕΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΞΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΩΠΩΝ-ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔ. ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΙΡΚΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΗΛΒΙΖΑΧ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΣΑΠΑΡΑΣ
ΗΛΕΙΟΣ ΟΙΝΟΣ - ΜΟΣΧΟΒΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΛΟΟΥΝ-ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΝΙΝΟ
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( CHEF CLUB GREECE ) / ΣΕΦ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE
Μ. Κ. ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Ο. Ε
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΔΑΣ "Η ΕΛΙΣΣΑ" : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ