Κι αυτό το Πάσχα προσφέρουμε Χαμόγελο στα νοσηλευόμενα παιδιά

28 April 2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οργανώσαμε πανελλαδικά και έχουμε ήδη ξεκινήσει το μοίρασμα συμβολικών πασχαλινών δώρων και καρτών στους νοσηλευόμενους φίλους μας, που αυτές τις Άγιες μέρες νοσηλεύονται σε κάποια παιδιατρική κλινική ή κάποιο παιδιατρικό νοσοκομείο.

Οι σκέψη μας είναι σε εσένα Γιώργο, Μαρία, Κατερίνα, Κώστα, Ελένη…που  θα είσαστε μακριά από τα σπίτια σας, για να σας μεταφέρουμε τις καλύτερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

Το Χαμόγελο δε θέλουμε να λείπει από κανένα παιδί και παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε με την πανδημία, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έχουμε βρει τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, ώστε να φτάσουν τα πασχαλινά μας δωράκια και κάρτες με τις ευχές των εθελοντών μαθητών μας από το Yousmile στον προορισμό τους, ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας για τη δημόσια υγεία.

Εθελοντές και εργαζόμενοι σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!!!!!!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Υγείας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»