Γιορτή του Πατέρα. Πες «μπαμπά μου σ’αγαπώ» με μία e/card και ένα δώρο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

10 June 2020

Γιορτή του Πατέρα


Πες «μπαμπά μου σ’αγαπώ» με μία e/card
και ένα δώρο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/giorti-tou-patera/

 

Η γιορτή του Πατέρα πλησιάζει. Μια ξεχωριστή ημέρα του χρόνου αφιερωμένη στο πρόσωπο εκείνο που μας προσφέρει την αγάπη του, την προστασία και τη φροντίδα που όλοι μας χρειαζόμαστε. Στις 21 Ιουνίου ας τιμήσουμε τον πατέρα, αλλά και τον παππού ή τον προπάππου δείχνοντας την αγάπη μας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

 

Μέσα στις ιδιαιτέρες συνθήκες που συνεχίζουμε να βιώνουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί να στείλουμε στους αγαπημένους μας μπαμπάδες, από όπου κι αν βρισκόμαστε, ένα «σ’ αγαπώ» με ένα απλό, αλλά όμορφο τρόπο, μέσα από το e-shop του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Στηρίξτε το έργο του οργανισμού στέλνοντας ηλεκτρονικά, μέσα από το e-shop μας, την ηλεκτρονική κάρτα που θα επιλέξετε. Κομψά ρολόγια και στυλό, μπρελόκ και χειροποίητα μπεγλέρια, μπορούν να αποτελέσουν μια ακόμα επιλογή σας. Η όποια συνεισφορά σας στις δράσεις μας - Κακοποιημένα παιδιά, Παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας ή Οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα - είναι σπουδαία. Μας βοηθά να συνεχίσουμε.

 

Επισκεφτείτε το https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/giorti-tou-patera/ και επιλέξτε την κάρτα ή το δώρο που σας εκφράζει.

 

Με αυτή σας τη χειρονομία θα κάνετε ευτυχισμένο τον μπαμπά σας, αλλά και τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Πληροφορίες: eshop@hamogelo.gr

Τηλ: 211 8008450, 210 7647760