ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΣΤΑΚΟΒΑ ΓΚΕΡΓΚΑΝΑ, 49 ΕΤΩΝ

15 February 2024

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2024

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΣΤΑΚΟΒΑ ΓΚΕΡΓΚΑΝΑ, 49 ΕΤΩΝ

 

Η περιπέτεια της Κλεστάκοβα Γκεργκάνα, 49 ετών, έληξε σήμερα, 15/02/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 15/02/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση και χάρη στην αποτελεσματικότητα του Missing Alert, άνθρωποι από το Νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν, αναγνώρισαν την Κλεστάκοβα Γκεργκάνα, και ενημέρωσαν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές. Η Κλεστακοβα Γκεργκανα βρέθηκε και είναι ασφαλής και κοντά στους οικείους της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Κλεστάκοβα Γκεργκάνα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

e mail: 1017@hamogelo.gr https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/