Πολυχώρος στο Κορωπί


Established In:
2022

Address:
Άνοιξης, Κορωπί, 194 00

Get Directions

Στον Πολυχώρο πρόκειται λειτουργούν:

 

 1. Η Ακαδημία Εκπαίδευσης & Eπιμόρφωσης Smile Academy του Οργανισμού, μία Ακαδημία με φυσική και ψηφιακή παρουσία και συμμετοχή, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, ικανοτήτων, στάσεων ζωής και συνηθειών από μικρούς και μεγάλους, με απώτερο στόχο την ευημερία των παιδιών στον πραγματικό αλλά και στον ψηφιακό κόσμο. Οι δράσεις της Ακαδημίας, σχεδιάζονται με ειδικούς από αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και διακεκριμένες Εταιρείες.

 2. Το Κέντρο αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ειδών για:
  α) την τροφοδοσία των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί ο Οργανισμός πανελλαδικά για την υποστήριξη παιδιών και των οικογενειών τους με προβλήματα διαβίωσης (είδη ένδυσης και υπόδησης, οικοσκευές, έπιπλα), ειδών για την υποστήριξη παιδιών με ιατρικά προβλήματα (αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια κ.λπ.)
  β) την κάλυψη αναγκών σε περιπτώσεις έκτακτες και φυσικών καταστροφών στη χώρα μας και διεθνώς σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία

 3. Το Κοινωνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Σκύλων ωφελείας (σκύλοι έρευνας και διάσωσης, σκύλοι θεραπείας κ.λπ.)

 4. Χώροι ψυχαγωγίας για παιδιά

 5. Κέντρο διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης

 6. Πολυχώρος δράσεων και εκδηλώσεων

 7. Χώρος δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας παιδιών και επαφής τους με τη φύση και ζώα αγροκτήματος

 8. Το Συντονιστικό κέντρο όλων των οχημάτων. Επιγραμματικά: Κινητές Ιατρικές Μονάδες εντατικής θεραπείας και παιδιά και νεογνά, Κινητά πολυϊατρεία και μονάδες προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής, Οχήματα άμεσης κοινωνικής επέμβασης, Ιατρικές μονάδες παιδιατρικής κατ΄οίκον νοσηλείας, Φορτηγά και φορτηγά ψυγεία για την ασφαλή μεταφορά αγαθών, Κινητές Επιχειρησιακές Μονάδα για τον συντονισμό της έρευνας, διάσωσης και επέμβασης εξαφανισμένων ατόμων.