25 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος τότε Ανδρέας Γιαννόπουλος γράφει την τελευταία σελίδα στο ημερολόγιο του. Επιθυμία του ήταν να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα Παιδιά «Χαμόγελο». Τον ονόμασε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

25 χρόνια μετά έχουμε το ημερολόγιο αυτό σαν πυξίδα για να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη ή βρίσκεται σε κίνδυνο με φροντίδα και αξιοπρέπεια. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα 24 ώρες καθημερινά σε όλη την Ελλάδα.

25 χρόνια ενώνουμε δυνάμεις με όλους εσάς που καθημερινά στηρίζετε το έργο μας και μας βοηθάτε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές, πάνω από 30.000 εθελοντές και περισσότερες από 10.000 εταιρείες βάλανε το δικό τους λιθαράκι στον καθημερινό μας αγώνα.

25 χρόνια έχουμε βρεθεί δίπλα σε περισσότερα από 1.700.000 Παιδιά που το καθένα αποτέλεσε για εμάς μία μοναδική ιστορία.

Στα 25 χρόνια μας, η ευχή μας είναι μία. Να πάψουμε κάποτε να υπάρχουμε! Κανένα παιδί, πουθενά, να μη μας έχει ανάγκη. Και όλα αυτά που κάναμε μέχρι και σήμερα, να μοιάζουν με έναν κόσμο που αφήσαμε πίσω μας. Ένα ξεχασμένο παρελθόν.

Μόνο έτσι το χαμόγελο των παιδιών, θα είναι φωτεινό & ζεστό.

Μέχρι τότε όμως… σε χρειαζόμαστε.

Δες τους τρόπους που μπορείς να μας υποστηρίξεις εδώ

Σχετικοί Χορηγοί