Τον Φεβρουάριο του 2002 ξεκίνησε η λειτουργία του Χώρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Οργανισμού μας σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέσα στα 11 χρόνια λειτουργίας πάνω από 48.000 παιδιά έπαιξαν και ζωγράφισαν κοντά μας.

Ωστόσο τα περιορισμένα τετραγωνικά του χώρου δεν μας επέτρεπαν να προσφέρουμε όλα όσα θέλαμε στους μικρούς μας φίλους. Έτσι από τον Σεπτέμβριο του 2011 το ταξίδι συνεχίζεται πια στον 2ο όροφο του επίπεδου αναχωρήσεων σε ένα μεγαλύτερο χώρο με οριοθετημένη soft play περιοχή, ενώ διαθέτει και παιδική τουαλέτα.

Στο νέο μας Παιδότοπο όπως είναι πια η επίσημη ονομασία του, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, φροντίζει έτσι ώστε όλη η οικογένεια να περάσει όμορφες δημιουργικές στιγμές .Τα παιδιά ψυχαγωγούνται ανάλογα με την ηλικία και τις προτιμήσεις τους, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να συναναστραφούν με παιδιά από άλλες χώρες και εθνικότητες.Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να ενημερωθούν για το έργο μας και να το στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Τα παιδιά φεύγοντας μας χαρίζουν τις ζωγραφιές τους οι οποίες σχηματίζουν ένα τεράστιο παζλ με «κομμάτια» από όλο τον κόσμο!

Δημιουργική Απασχόληση στα αεροδρόμια

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ «EΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Αττική Οδός Σπάτα Αρτέμιδα 190 04
Email: hamogelo@athensairport.gr