«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί το YouSmile.

 

Μέσα από την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού εταιριών έχει δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο studio για την αναμετάδοση τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος.


Το studio υποστηρίζει τη δράση των μαθητών και των μαθητριών εθελοντών του YouSmile, οι οποίοι υπερασπίζονται τα δικαιώματα όλων των παιδιών. Μέσα από εκπομπές web TV & Radio καθώς και από τηλεοπτικά σποτάκια τα παιδιά εθελοντές αναδεικνύουν ζητήματα που τα αφορούν και ενημερώνουν άλλα παιδιά αλλά και ενήλικες για τα δικαιώματα των παιδιών. Το studio δίνει βήμα στους νέους ανθρώπους να ακουστούν, να πουν αυτό που πιστεύουν και να δράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και να στηρίξουν τις δράσεις του Οργανισμού.


Παράλληλα, στο studio γίνεται η παραγωγή πλήθους ενημερωτικών εκπομπών και διαδικτυακών εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας γύρω από θέματα που απασχολούν τόσο τους ενήλικες γονείς, εκπαιδευτικούς κλπ όσο και τα παιδιά. Το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού χρησιμοποιεί το studio για να επικοινωνεί καίρια ζητήματα με τον κόσμο και να δίνει λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Studio YouSmile

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Γαρυττού 80 Αγία Παρασκευή 15343 , Tel: 11040, Fax: 210-3843038
Email: Info@hamogelo.gr

YOUSMILE

Γαρυττού 80 Αγία Παρασκευή 15343 , Tel: 1056
Email: yousmile@hamogelo.gr