Τμήμα εξεύρεσης πόρων. Πώς μπορείτε να μας στηρίξετε

 

Συμμετοχή Εταιρειών

 

Στόχος του Οργανισμού μας είναι η ολιστική προσέγγιση των αναγκών κάθε παιδιού η οποία εξασφαλίζεται μέσω μιας σειράς συντονισμένων ενεργειών με συνέπεια, συνέχεια και αποτελεσματικότητα. Για την επίτευξη του στόχου καλούμε κοντά μας κάθε εταιρεία που αναγνωρίζει την εταιρική υπευθυνότητα ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της ταυτότητας.


 

Τρόποι Συμμετοχής Εταιρειών

 1. Σύνδεση προϊόντος με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - προϊοντική ενέργεια
  Οι εταιρείες επιλέγουν να συνδέσουν κάποιο προϊόν (ή σειρά προϊόντων) με το λογότυπο του Οργανισμού και παράλληλη απόδοση ενός συγκεκριμένου ποσού/ ποσοστού.

 2. Χρηματοδότηση Δράσεων / Αναγκών με απευθείας δωρεά
  Τα λειτουργικά έξοδα του Οργανισμού μας καλύπτονται χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη εταιρειών. Καλούμε τις εταιρείες να «υιοθετήσουν» μια ανάγκη μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιβίωση και την ποιότητα των δράσεών μας, ενώ παράλληλα προσφέρουμε ανταποδοτικά οφέλη κυρίως επικοινωνιακά.

 3. Συμμετοχή σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Οργανισμός
  • Plane Pull - οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο team building event για καλό σκοπό.
  • Smile Bazaar - εταιρείες & σχεδιαστές προσφέρουν τις δημιουργίες τους για το μεγαλύτερό μας bazaar
  • Λαχειοφόρος - οι εταιρείες προσφέρουν τα είδη τους τα οποία διεκδικούν οι υποστηρικτές μας στηρίζοντας παράλληλα το έργο μας
  • Κλασικός Μαραθώνιος - οι εταιρείες μπορούν να λάβουν μέρος στο Μαραθώνιο της Αθήνας & στον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με την ομάδα του Οργανισμού μας
  • You Smile Awards - οι εταιρείες στηρίζουν την προσπάθειά μας να αναδείξουμε τις δράσεις / πρωτοβουλίες μαθητών και μαθητριών οι οποίες είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο μέσω μιας τιμητικής βράβευσης
  • 24hours Gaming Marathon - οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την 24ωρη fun εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν αναγνωρίσιμοι κωμικοί & youtubers

 4. Κάλυψη αναγκών σε είδος & υπηρεσίες
  Οι ανάγκες που αντιμετωπίζουμε στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στο αίτημα κάθε παιδιού ποικίλουν ανάλογα με την περίοδο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αιτημάτων. Στην προσπάθειά μας αυτή σχεδόν κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος.

 5. Φιλοξενία Κουμπαρά
  Καταστήματα & επιχειρήσεις μπορούν να φιλοξενήσουν τον κουμπαρά του Οργανισμού δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να στηρίξει με το ποσό που επιθυμεί. Η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να διπλασιάσει το ποσό προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μεγαλύτερο κίνητρο συμμετοχής.

 6. Φιλοξενία Παζαριού - Χριστούγεννα - Πάσχα & back to school
  Οι εταιρείες φιλοξενούν στο χώρο τους παζάρι του Οργανισμού μας και καλούν το προσωπικό τους να ενισχύσει το έργο μας επιλέγοντας ανάμεσα στα προσεγμένα είδη μας.

Εάν είστε φορέας, σύλλογος, ιδιώτης

 1. Απόδοση εσόδων από :
  o    Συναυλίες
  o    Αθλητικές εκδηλώσεις / τουρνουά
  o    Εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας
  o    Θεατρικές παραστάσεις

  Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να σας προωθήσουμε ενημερωτικό υλικό καθώς και να προβάλουμε την εκδήλωσή σας στο site& το facebook του Οργανισμού σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

  Δεν έχουμε τη δυνατότητα συνδιοργάνωσης ή οργάνωσης εκδήλωσης.
   

 2. Συγκέντρωση ειδών ή κάλυψη συγκεκριμένης ανάγκης

Ομογένεια

 1. Διοργάνωση εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Ελλάδας, κινητοποιώντας όλο τον Ελληνισμό της περιοχής σας.

 2. Συγκέντρωση τροφίμων (εντός Ευρώπης)

 3. Αδελφοποίηση σχολείων - “Τα Παιδιά βοηθούν τα Παιδιά”

 4. Κάλυψη αναγκών του οργανισμού μας σε είδος
  Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να σας προωθήσουμε ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις μας & μαγνητοσκοπημένο ευχαριστήριο μήνυμα