BACK

Παιχνίδια & αντηλιακά για την παραλία

€525
21 παιχνίδια & αντηλιακά × €25

14 υποστηρικτές

Το καλοκαίρι για τα παιδιά είναι συνώνυμο της θάλασσας και των ατελείωτων ανέμελων ωρών παιχνιδιού! Τα παιδιά κάνουν νέους φίλους, παίζοντας και προκαλώντας το σώμα τους, ενώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εκτονώσουν το άγχος.  Σαγιονάρες, μαγιό, κουβάδες, μάσκες, βατραχοπέδιλα, μπρατσάκια, μπισκότα και πολλά αντηλιακά είναι ό,τι χρειάζονται όλα τα παιδιά για να απολαύσουν την παραλία ή τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια και τα κέντρα υποστήριξής μας δεν διαφέρουν από τα άλλα παιδιά που πρέπει να είναι ασφαλή και να αισθάνονται χαρούμενα στην παραλία.

Disclaimer

Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που αναρτά εκτός της σελίδας www.hamogelo.gr οποιοσδήποτε τρίτος και αφορά σε ενέργεια που διοργανώνει ο ίδιος με στόχο την εξεύρεση πόρων για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Η σελίδα αυτή λειτουργεί με τους όρους και προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΚΟΠΟΙ-ΑΝΑΓΚΕΣ

Η Κατερίνα και ο Λάμπρος δεν θα πάνε διακοπές…

Θα μας βοηθήσεις να εξασφαλίσουμε το κόστος χειρουργείου για το Λάμπρο & το απαιτούμενο ποσό για το αμαξίδιο της Κατερίνας;

€1,648 συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα
14%
ΣΤΟΧΟΣ €12,000

Στήριξε την πρόληψη σε 97 σχολεία της Ρόδου

8.000€ για να βρεθούμε σε 97 σχολεία στη Ρόδο

€100 συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα
1 υποστηρικτές

Βοήθησε τη Μαρία και την οικογένεια της

12.000€ για τα 385 παιδιά που στηρίζουμε στην Κέρκυρα

€183 συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα
2%
ΣΤΟΧΟΣ €12,000