Τρίτη διακρατική συνάντηση του έργου “INTEGRA - Multidisciplinary Mentorship program to support the entrepreneurship of children in care and young care-leavers” #INTEGRAeu

09 Ιουλίου 2019

Στο πλαίσιο του έργου “INTEGRA - Multidisciplinary Mentorship program to support the entrepreneurship of children in care and young care-leavers” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και Παρασκευή (6-7/6/2019) στην έδρα του πορτογάλου εταίρου APCdP, “Torre do Arnado” η 3η διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Rights, Equality & Citizenship”.

 

Βασικός στόχος της διακρατικής συνάντησης ήταν η παρουσίαση και ενδελεχής συζήτηση όλων των δραστηριοτήτων του προγράμματος mentoring καθώς και η αρχιτεκτονική της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συνεργασίας. Κατά την διήμερη συνάντηση ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, ενώ η ομάδα του έργου καθόρισε τις επόμενες δράσεις της για την επιτυχή συνέχιση του έργου.

 

Τον συντονισμό της συνάντησης είχε η κα Sofia Leito από τον οργανισμό “Hope for Children” (Κύπρο) που είναι ο συντονιστής εταίρος του έργου. Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους οργανισμούς APCdP (Πορτογαλία), CEPS (Ισπανία), CESIE (Ιταλία), Το Χαμόγελο του Παιδιού (Ελλάδα) και MMC (Κύπρο).

 

Η επόμενη διακρατική συνάντηση έχει προγραμματιστεί για της 7-8/11 στο Palermo στην Ιταλία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: projects@hamogelo.gr