«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας επισκέπτονται την Καβάλα

06 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 6 Φεβρουαρίου 2017

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας επισκέπτονται την Καβάλα

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.


Θα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις καθημερινά, από τις 09:00 έως και τις 13:45 σε σχολικές μονάδες και από τις 17:00 έως τις 19:30 σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ το μεσημέρι θα παρέχονται πληροφορίες στο κοινό.

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί) του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» για να ενημερώσει, με τρόπο διαδραστικό, τους επισκέπτες- μικρούς και μεγάλους-, για κάθε θέμα/πρόβλημα/κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σήμερα, για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, καθώς και για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του Οργανισμού.

Σας περιμένουμε όλους!

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση του χώρου στάθμευσης του ΟΔΥΣΣΕΑ, τη Διεύθυνση Β’θμιας Eκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για τη σημαντική τους συνεισφορά στην κινητοποίηση των σχολείων της περιοχής, καθώς και το ξενοδοχείο Esperia για τη φιλοξενία του επιστημονικού προσωπικού του Οργανισμού.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας εδώ.Η δράση του «ΟΔΥΣΣΕΑ» πραγματοποιείται πανελλαδικά υπό την αιγίδα και με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Χορηγοί και Υποστηρικτές ΟΔΥΣΣΕΑ:
CISCO, DELL, HP, MICROSOFT, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, CYTA, VODAFONE, WIND, INTRALOT , VISA, XEROX, kopanaris design, ΔΗΜΟΥΛΑΣ, COMBOX, G4S, INFOQUEST, INTERAMERICAN, STACEY HELLAS, TECH4U, Tooway

Υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 250160
email: thesspress@hamogelo.gr