«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών «Georgousi - Adamou Education» για την πολύτιμη στήριξή τους

01 Ιουλίου 2025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 1 Ιουλίου 2025


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

«Georgousi - Adamou Education» για την πολύτιμη στήριξή τους


Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών «Georgousi - Adamou Education» διοργάνωσαν την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Άτλαντες Αγρινίου», τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Περισσότερα από 120 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και ενήλικες, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στους αγώνες. Σε όλους απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, χαρά και αλληλεγγύη.


Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους εθελοντές και την οργανωτική ομάδα των Φροντιστηρίων, οι οποίοι δούλεψαν ακούραστα για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Από τη μεταφορά τραπεζιών και καρεκλών, τη διοργάνωση του μπουφέ, το ψήσιμο των φαγητών, την αφισοκόλληση, μέχρι και την εξασφάλιση χορηγιών, κάθε λεπτομέρεια οργανώθηκε με αγάπη και μεράκι.


Η συμβολή όλων ήταν καθοριστική για τη δημιουργία ενός αξέχαστου γεγονότος, και η ομάδα του Οργανισμού εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της.

 

Χορηγοί και Υποστηρικτές της εκδήλωσης (αλφαβητικά):


Barbera Κομμωτήριο

Burlington Books

CANON Copy center

Kopsalis Hair Expert

Psomiera

Ακρόαμα Καφέ-Μπαρ, Ζαβός Γιώργος

Αφοί Εμ. Βίτσα Ο.Ε Τεχνική Diesel Turbo

Βέργα Βιολογικό Αγρόκτημα

Γαλαζούλα - Γούδας Ο.Ε. ΚΔΑΠ