«Συνέδριο κλεισίματος του έργου PREPEI»

10 Ιουλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Santa Coloma De Gramenet στην Ισπανία την Παρασκευή 28 Ιουνίου το συνέδριο κλεισίματος του έργου “Protecting, Enhancing, Participating, Educating, Informing” (ακρωνύμιο: “PREPEI”).

 

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν με εκπροσώπους τους οι έξη εταίροι του έργου, η κα Nuria Parlon, δήμαρχος της Santa Coloma de Gramenet, η κα Elisenda Parés εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Singuerlin FC, η κα Gemma Galardo εκπρόσωπος του σχολείου Riera Alta school και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι από την εκπαιδευτική κοινότητα, τοπικούς παράγοντες της Santa Coloma de Gramenet και πολιτές.

 

Κύριος σκοπός του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου κι αυτό που είχε μεγάλο ενδιαφέρον ήταν η συζήτηση, της προοπτικής της βιωσιμότητας και της διάδοσης των εργαλείων που αναπτυχθήκαν στο πλαίσιο του έργου. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου εκτός από τις ομιλίες, πραγματοποιήθηκαν παράλληλα εργαστήρια βιωματικού χαρακτήρα και συζητήσεις σχετικά με καλές πρακτικές που εφάρμοσαν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με την χρήση των εργαλείων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο έργου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κοινοπραξία ολοκλήρωσε έγκαιρα όλες τις δράσεις που περιελάμβανε το έργο γεγονός που επισημάνθηκε ιδιαίτερα από τους παρευρισκόμενους.

 

Το συνέδριο κλεισίματος του έργου PREPEI διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS +.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

projects@hamogelo.gr