Ένα «Ευχαριστώ» γεμάτο αγάπη που μας γέμισε δύναμη

13 June 2023

Πριν μερικές μέρες βρεφάκι μόλις μερικών ημερών, λόγω καρδιολογικού προβλήματος, χρειάστηκε τη συνδρομή μας για να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Λόγω των συνθηκών, ο μικρούλης δεν πρόλαβε να συναντηθεί με τη μανούλα του. Έτσι, όταν η κατάσταση της υγείας του, τoύ επέτρεψε να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Αθήνας, με την πολύτιμη συνδρομή του εθελοντή γιατρού μας κ. Κωνσταντίνου, αλλά και με τις εξειδικευμένες Κινητές μας Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών και με θερμοκοιτίδα, φροντίσαμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό και με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, τον μικρό μας ήρωα στην αγκαλιά της μανούλας του και της υπόλοιπης οικογένειας του. 

Στην όλη προσπάθεια αυτή είχαμε και τη φροντίδα και στήριξη από όλους τους απαραίτητους θεσμικούς φορείς.

Οι γονείς του μικρού μας ήρωα με μια απλή αλλά τόσο σημαντική επιστολή,  μας συγκίνησαν και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που το έχει ανάγκη.

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς Το Χαμόγελο του Παιδιού

Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε, για πολλοστή φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για τη συγκινητική στήριξη με την οποία μας περιέβαλλε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας που ζήσαμε με το μωράκι μας, έπειτα από την επείγουσα διακομιδή του στην Αθήνα.

Το ενδιαφέρον και η ακούραστη παρουσία τους ήταν εκεί, τόσο διά τηλεφώνου, όσο και μέσω της συνδρομής τους ώστε να επιστρέψει το παιδί με το ειδικά εξοπλισμένο ασθενοφόρο τους. Επίσης, συνέβαλλαν στο να βρεθεί γιατρός να συνοδέψει το παιδί.

Θερμά ευχαριστώ τόσο στον γιατρό κ. Κωνσταντίνο, που ακούραστα συνόδεψε το μωρό μας, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του, όσο και στους διασώστες Γιάννη, Γιάννα και Αλεξάνδρα που τον συνόδευαν. Φυσικά παραλήπτης της τεράστιας ευγνωμοσύνης μας δε θα μπορούσαν να μην είναι και η κ. Ελένη και η κ. Φωτεινή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα και μας έδιναν κουράγιο και δύναμη με τη στήριξη και τα γλυκά τους λόγια, και φυσικά το έργο τους.

 Ευχόμαστε να σας δίνει ο Θεός κουράγιο να συνεχίσετε να βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!

 Ηλίας–Αθηνά

Ευχόμαστε στον μικρό μας μαχητή αλλά και τους υπέροχους γονείς του, να είναι όλοι τους πάντα γεροί, δυνατοί και αγαπημένοι! 

Σας ευχαριστούμε κι εμείς μέσα από την καρδιά μας για αυτή την επιστολή…