ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AMBER ALERT - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ VALENTINE ABLAVYKAKA, 7 ΕΤΏΝ

31 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2019

 

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AMBER ALERT - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ VALENTINE ABLAVYKAKA, 7 ΕΤΏΝ

 

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με λύπη προχωράει στην απενεργοποίηση του Amber Alert για την Valentine Ablavykaka, 7 ετών, κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές αρχές. Η Valentine Ablavykaka δεν έχει βρεθεί ακόμα και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που μπορεί να βρίσκεται,  ωστόσο οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

 

Η Valentine, εξαφανίστηκε στις 23/12/2019 από το Παγκράτι  και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 25/12/2019 όπου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, Amber Alert.

 

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά 

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

email: 116000@hamogelo.gr