ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΙΩΤΗ, 49 EΤΩΝ

31 Μαρτίου 2023

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2023

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΙΩΤΗ, 49 EΤΩΝ

 

Η περιπέτεια της Αγγελικής Κυβεριώτη, 49 ετών, έληξε σήμερα, 31/03/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε την Αγγελική Κυβεριώτη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».  Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί. Η οικογένειά της είναι δίπλα της ώστε να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται για την αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει.  

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αγγελική Κυβεριώτη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

 

e mail: 1017@hamogelo.gr

 https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/