Εθελοντικό Δημιουργικό ΕργαστήριΔιεύθυνση:
Ίωνος Δραγούμη 3 & Δημητρέσσα, Αθήνα, 11528
Τηλέφωνο:
211-7709980
Φαξ:
210-6420225

Δείτε Οδηγίες

Η δράση «Μπομπονιέρες-Προσκλητήρια» ξεκίνησε στο σπίτι της Νίκαιας το 2004. Οι πρώτες μπομπονιέρες δημιουργήθηκαν μετά από προτροπή μιας φίλης του συλλόγου για τη βάφτιση του παιδιού της, με υλικά που χορηγήθηκαν από μια βιοτεχνία. Ο κόσμος αγκάλιασε την πρώτη μας απόπειρα και κάπως έτσι ξεκίνησε τη δράση του το «Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι».

Στο εθελοντικό δημιουργικό εργαστήρι μπορείτε να αγοράσετε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Οι μπομπονιέρες κατασκευάζονται από ομάδα εθελοντών οι οποίοι αφιερώνουν από τον προσωπικό τους χρόνο για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις παραγγελίες των υποστηρικτών μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε.

Κύριο μέλημα μας είναι η υψηλή ποιότητα, η ποικιλία σχεδίων & χρωμάτων και η καλύτερη εξυπηρέτηση των υποστηρικτών μας.

Στο πλαίσιο ανάπτυξής του, το Εθελοντικό μας Δημιουργικό Εργαστήρι απέκτησε το δικό του χώρο. Στις 18 Ιουλίου μετακομίσαμε στο νέο μας εργαστήρι στα Ιλίσια. Εργαζόμενοι και εθελοντές είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος, μπορούμε να δουλεύουμε πιο άνετα και οι υποστηρικτές μας εξυπηρετούνται καλύτερα.

Η συλλογή των μπομπονιέρων εμπλουτίστηκε με καινούρια σχέδια και ποικιλία χρωμάτων. Παράλληλα, προκειμένου να καλύψουμε τη ζήτηση προσκλητηρίων και να πετύχουμε ένα πιο άρτιο αποτέλεσμα, ξεκινήσαμε συνεργασία με επαγγελματία τυπογράφο.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε πόσο ο κόσμος αγαπάει το σύλλογο το <Χαμόγελο του Παιδιού>. Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των εθελοντριών που έρχονται στο εργαστήρι για να φτιάξουν μπομπονιέρες μαζί μας. Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των εθελοντριών όταν έχουμε πολλή δουλειά και πόσο μας συμπαραστέκονται.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

"Είμαι μόνο 5 μήνες εθελόντρια. Βρήκα τον καλύτερο τρόπο για να προσφέρω και να νιώθω εγώ γεμάτη. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε τον τρόπο. Γιούλα Ψάλτη"

"Στο χαμόγελο του παιδιού έρχομαι περίπου 1 χρόνο. Όλο αυτό το διάστημα έζησα τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου και είδα πόση αγάπη δίνουν στα παιδιά που την έχουν ανάγκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δώσανε τη δυνατότητα να προσφέρω και εγώ σε αυτήν την ωραία προσπάθεια. Μαίρη Σαλπά"

ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη των εθελοντών στο 210-3306140