Ηλεκτρονική Πρόσκληση

Καλέστε τους φίλους/συνεργάτες/πελάτες σας, στην εκδήλωση που διοργανώνετε, με μια προσωποποιημένη ηλεκτρονική πρόσκληση. Ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης συμπληρώνονται από το δημιουργικό τμήμα του οργανισμού και εσείς παραλαμβάνετε, στο μέιλ σας, την έτοιμη πρόσκληση. Με την αποστολή της πρόσκλησης στους αποδέκτες της, μοιράζετε παράλληλα, χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός. Στείλτε μας το λεκτικό που επιθυμείτε στο eshop@hamogelo.gr  ή σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας σας για να το συμπληρώσουμε και θα λάβετε την πρόσκλησή σας στο email σας.


Η κάρτα διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλεται με email στο mail που θα μας υποδείξετε.

 

Εσείς, με τη σειρά σας, μπορείτε να στείλετε την κάρτα με email είτε αποθηκεύοντας τη φωτογραφία και στέλνοντάς τη, μέσω μηνύματος, είτε εκτυπώστε  και χαρίστε την!


Ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να επιλέξετε ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.


Προσοχή:

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μόνο την κάρτα από το eshop μας, θα πρέπει  στον  τρόπο παραλαβής να επιλέξτε  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για να μη χρεωθείτε έξοδα αποστολής αφού η κάρτα σας θα σταλεί με email.


Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε και άλλα είδη θα πρέπει να επιλέξετε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΛΤΑ και τρόπο πληρωμής Πιστωτική κάρτα ή Τραπεζική κατάθεση.

 

Κωδικός: ΗΠΕΚ-0001

10.00€/Τμχ.