BACK

Ανάγκη υποστήριξης για τα παιχνίδια των παιδιών μας

€6,600
330 παιχνίδια × €20

95 υποστηρικτές

Η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπεις ένα παιδί να ανοίγει το δώρο που τόσο ήθελε … ένα δώρο που έχει ονειρευτεί για τα γενέθλια του, για τη γιορτή του ή ακόμα και σαν επιβράβευση σε κάτι πολύ σημαντικό που κατάφερε. Ένας super ήρωας, μία κούκλα με πολλές αλλαξιές, ένα υπερηχητικό τρένο, ένα MP4, τα πιο τέλεια ακουστικά και τόσα άλλα κάθε παιδί επιθυμεί.

Με 20€ θα εξασφαλίσετε σε ένα παιδί το δώρο που ονειρεύεται και φυσικά το πιο γλυκό χαμόγελό του!

Disclaimer

Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που αναρτά εκτός της σελίδας www.hamogelo.gr οποιοσδήποτε τρίτος και αφορά σε ενέργεια που διοργανώνει ο ίδιος με στόχο την εξεύρεση πόρων για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Η σελίδα αυτή λειτουργεί με τους όρους και προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΚΟΠΟΙ-ΑΝΑΓΚΕΣ

Για τον Μάνο και τη Ζωή

Αυτά τα Χριστούγεννα, βοήθησέ μας να προσφέρουμε φροντίδα, θεραπείες και ασφάλεια σε 10 οικογένειες που μας έχουν ανάγκη.

€0 συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα
0%
ΣΤΟΧΟΣ €50,000

Μαζί για κάθε παιδί που χρειάζεται φροντίδα

Τρέχουμε μαζί για να μη μείνει καμία ανάγκη υγείας ενός παιδιού ακάλυπτη.

€186 Pledged Until Now
4%
ΣΤΟΧΟΣ €5,000

Δεν είναι αυτονόητο ότι θα ακουστεί

Η δική σας στήριξη μπορεί να απαντήσει στο επόμενο παιδί

€1,585 Pledged Until Now
16%
ΣΤΟΧΟΣ €10,000