ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, 17 ΕΤΏΝ

17 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2019

 

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AMBER ALERT - ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, 17 ΕΤΏΝ

 

Η αναζήτηση της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρή, μαζί με την μητέρα της. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και θα βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια για την στήριξη της. Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr