Το ξενοδοχείο SirensHotels Beach & Village, για τέταρτη συνεχή χρονιά, πολύτιμος υποστηρικτής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

14 Απριλίου 2022

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο SirensHotels Beach & Village για την πολύτιμη και πολυδιάστατη υποστήριξή του μέσω ενεργειών ενίσχυσης των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεων του Οργανισμού στην Κρήτη δίπλα σε κάθε εύλωτο παιδί και οικογένεια.

Συγκεκριμένα, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο SirensHotels Beach & Village υλοποίησε τις παρακάτω ενέργειες με σκοπό την υποστήριξη τον δράσεων του Οργανισμού στην Κρήτη.

• Με κάθε αλλαγή πετσέτας στην πισίνα προσφέρεται 1€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

• Mε κάθε σχόλιο που κάνουν οι πελάτες του ξενοδοχείου σε οποιαδήποτε σελίδα και θα αφορά στα ξενοδοχεία Sirens Beach Hotel & Sirens Village Hotel (π.χ. όπως Google, Holidaycheck, TripAdvisor, tophotels, check24, zoover, facebook κ.α) δίνεται 1€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δύο αυτές ενέργειες είναι 5.580,62€.

Οι ενέργειες θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια του έτους 2022.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το ξενοδοχείο SirensHotels Beach & Village για την πολύτιμη αρωγή του, ώστε να αγωνιζόμαστε καθημερινά, με συνέπεια και αφοσίωση, για το Χαμόγελο κάθε παιδιού σε ανάγκη ή κίνδυνο.