«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Modus Vivendi by Krateros Katsoulis

23 Δεκεμβρίου 2020

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 18:30 μμ, θα βρίσκεται ζωντανά στο πανέμορφο online Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Modus Vivendi by Krateros Katsoulis.

 

Η χαρά της συνάντησης, της αγκαλιάς, της ομάδας, του παιχνιδιού και της επικοινωνίας έρχονται  φέτος τις γιορτές στις οθόνες αλλά και στις ψυχές μικρών και μεγάλων! Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό με υπέροχες δραστηριότητες και παραστάσεις ζωντανεύει σε κάθε σπίτι! Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, παραμύθια από όλη την Ελλάδα, τραγούδι, δώρα και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις σας περιμένουν σε ένα πλήρες πρόγραμμα on demand!

 

Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή Κρατερό Κατσούλη και την Oμάδα του Modus Vivendi, για την πολύτιμη υποστήριξη και τη φιλοξενία.

 

Ευχαριστούμε επίσης τον πολυχώρο Modus Vivendi by Krateros Katsoulis και τις εταιρείες BIOLAN & NATURE'S PLUS για τη δωρεά ειδών που θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Μαρούσι.   

 

Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και με όχημα τη φαντασία να νιώσετε, μικροί και μεγάλοι τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων: https://www.kraterosmodusvivendi.gr/christmas-village