«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην 85η ΔΕΘ

10 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην 85η ΔΕΘ

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021. Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β13 (νότια πύλη ΧΑΝΘ και έναντι πύργου ΟΤΕ) του εκθεσιακού κέντρου για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις δράσεις και το πολυδιάστατο έργο του, που έχει ως στόχο την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του έως και σήμερα, 25 χρόνια μετά, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του δωρεάν, άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού, καθώς και να επιλέξουν ανάμεσα από μια μεγάλη συλλογή με τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια, καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές, πάντα, τιμές. Με την απόκτηση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, φίλοι και υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

 

Επιπλέον, οι εθελοντές και το προσωπικό του Οργανισμού θα πραγματοποιούν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς επισκέπτες, ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα τα δικαιώματα των παιδιών και τις δράσεις του Οργανισμού.

 

Καθόλη τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

 

Ωράριο Λειτουργίας:
●  Bazaar: Καθημερινές: 16:00 - 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 - 22:00
●  Δημιουργική Απασχόληση: Καθημερινές: 17:00 - 20:00, Σάββατο & Κυριακή: 11:00 - 15:00 & 17:00 - 20:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 250 160
thesspress@hamogelo.gr