«Το Χαμόγελο του Παιδιού» «συνδέεται» διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα και κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

16 Ιανουαρίου 2023

Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι άνθρωποί του που βρίσκονται στην υπηρεσία κάθε παιδιού σε όλη την Ελλάδα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας «συνδέθηκαν» όλοι μαζί, κυριολεκτικά και νοητά, και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το καλό του νέου χρόνου.

 

Κάθε συνάδελφος από το Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος», από τα Τηλεφωνικά Κέντρα που λειτουργούν τις  4 Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθειας, 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, από τα Σπίτια Φιλοξενίας, από τα Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας, από το Σπίτι του Παιδιού, από τα Κέντρα Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, από τα δύο Κοινωνικά Πολυϊατρεία, από τον Πολυχώρο στο Κορωπί Αττικής, από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και τις Τράπεζες Ειδών, από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι,  από το Τμήμα Εθελοντισμού, από το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο “YouSmile” συνδέθηκε διαδικτυακά και συμμετείχε σε αυτή την κοπή πίτας, που κάθε χρόνο πραγματοποιεί ο Οργανισμός.

 

Μοιραστήκαμε ευχές, στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης, κομμάτια βασιλόπιτας, καθώς και δώρα για να μας βρει η νέα χρονιά χαρούμενους και δυνατούς, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε, με συνείδηση και συνέπεια, σε κάθε παιδί ή οικογένεια που δοκιμάζεται.

 

Ο Πρόεδρος, κ. Κώστας Γιαννόπουλος, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθυνόμενος σε όλους τους εργαζομένους από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους αυτούς που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Οργανισμού, λέγοντας:

 

«Σήμερα, είμαστε όλοι μαζί…κάτι πάντοτε πολύ σημαντικό, μα φέτος ακόμα περισσότερο!

 

Είμαστε εδώ χάρη στον Ανδρέα, αλλά και σε κάθε παιδί που έχουμε γνωρίσει στα 27 αυτά χρόνια!

 

Θέλω να σας πω, για μία ακόμα φορά, ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χάρη στη δική σας προσπάθεια, είναι διεθνώς ένας μοναδικός φορέας.

 

Δεν υπάρχει στην Ευρώπη και τον κόσμο άλλος φορέας, να παρέχει το εύρος των υπηρεσιών που παρέχει το «Χαμόγελο» και πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι για αυτό.

 

Παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε κανονικά εκπληρώνοντας την υπόσχεση που δώσαμε.

 

Θα ήθελα, για μία ακόμα φορά, να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σας, δίπλα στο “Χαμόγελο” μέχρι την τελευταία μου στιγμή!

 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω, γιατί το τεράστιο έργο του “Χαμόγελου” παραμένει ζωντανό και γίνεται κάθε μέρα πραγματικότητα χάρη σε όλους εσάς.

 

Το τεράστιο αυτό έργο ΧΩΡΙΣ εσάς, ΧΩΡΙΣ τους εθελοντές, ΧΩΡΙΣ τους χορηγούς μας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Σήμερα, επιβεβαιώνουμε την πίστη μας στο ‘’Χαμόγελο’’ και στο έργο που κάνουμε. Σήμερα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας.

Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί, να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!

Σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας, γιατί εάν δεν είστε εσείς καλά, δεν θα μπορείτε  να φροντίζετε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Όλοι είστε σημαντικοί για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα προσφέρετε στα παιδιά!

Καλή χρονιά και καλότυχη σε όλους τους συνεργάτες μας στη Θεσσαλονίκη που φέτος κέρδισαν το φλουρί!.»

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις εταιρείες που παρείχαν τα δώρα για τους εργαζομένους του Οργανισμού (με αλφαβητική σειρά):

  • ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
  • GLOBALSAT & TELEUNICOM
  • INVENTOR
  • KARCHER
  • KASSIMATIS CYCLING
  • PRAKTIKER