«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχτηκε οικογένειες με τα παιδιά τους στο πλαίσιο της εβδομάδας Οικογενειακού Εθελοντισμού

14 Μαρτίου 2017

Για 2η συνεχή χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού (13-18 Φεβρουαρίου) στα «Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Τα Δημιουργικά Εργαστήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πύργο, την Τρίπολη, την Κόρινθο και στην Λάρισα άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν 44 οικογένειες (108 παιδιά με τους γονείς τους) για να προσφέρουν λίγες ώρες από το χρόνο τους και να βοηθήσουν στην κατασκευή χειροποίητων ειδών μαζί με τους εργαζόμενους του οργανισμού.


Οι χώροι γέμισαν με χαρούμενες φωνές, θετική διάθεση και πολλά χαμόγελα. Μικροί και μεγάλοι βοήθησαν για να κατασκευαστούν χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινές κατασκευές, διακοσμητικά είδη ακόμα και μπομπονιέρες! Ο συνδυασμός της φαντασίας και της δημιουργικότητας μαζί με κορδέλες, τούλια, κεριά, ψαλίδια και κόλλες, ήταν καταπληκτικός και τα αποτελέσματα μοναδικά!


Όλα τα είδη που ετοιμάστηκαν από τα παιδιά και τις οικογένειές τους θα διατεθούν στα bazaars που πραγματοποιούνται πανελλαδικά για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού.


Παιδιά, γονείς και εργαζόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο: το Χαμόγελο κάθε παιδιού!


Θεμέλιος λίθος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι εθελοντές, που εδώ και 21 χρόνια με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του οργανισμού πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με τη ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του οργανισμού.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί όλες τις οικογένειες και τα παιδιά τους για την εθελοντική τους προσφορά και για τα όμορφα Χαμόγελά τους!


Μάθετε περισσότερα για τον Εθελοντισμό στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: http://www.hamogelo.gr/gr/el/ethelontismos/