«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί την εταιρεία «Flying Tiger Copenhagen»

02 Νοεμβρίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιτυγχάνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας χάρη στην πολύτιμη και ουσιαστική συμμετοχή χιλιάδων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η Flying Tiger Copenhagen αποτελεί μία εταιρεία, η οποία συμμετέχει ενεργά στο πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τις δράσεις υποστήριξης των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, η Flying Tiger Copenhagen συνεχίζει να δωρίζει μέρος του μικτού κέρδους από τις σακούλες που πωλούνται στα καταστήματα πανελλαδικά. Το πρώτο εξάμηνο του έτους 2018 η εταιρεία συγκέντρωσε και απέδωσε στον Οργανισμό το ποσό των 3.906,64 € από την συγκεκριμένη ενέργεια. Παράλληλα, στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης, έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες του Οργανισμού σε 13 καταστήματα πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Bόλο). Το πρώτο εξάμηνο του έτους 2018 οι δωρεές των πελατών απέφεραν το ποσό των 3.605,02 €.

Εκ μέρους όλων των παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Flying Tiger Copenhagen για την υποστήριξη, αλλά και την απόφαση να συνεχίσει τις ενέργειες υποστήριξης και το δεύτερο εξάμηνο του 2018.