«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συμμετείχαν στην πανελλαδική συγκέντρωση τροφίμων την περίοδο των Χριστουγέννων!

24 Ιανουαρίου 2019

Για άλλη μια χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς πανελλαδικά, που για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και μας στήριξαν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια δε θα μπορούσε να ευοδωθεί, χωρίς τη δική σας  ενεργή και έμπρακτη υποστήριξη, καθώς συγκεντρώθηκαν και φέτος τρόφιμα και άλλα είδη απαραίτητα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και για τις οικογένειες που στηρίζουμε σε σταθερή βάση, κάθε μήνα, μέσω των «Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας». Μια τέτοια συνεργασία αποτελεί σίγουρα ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς που ευχόμαστε στο μέλλον να βρει και άλλους μιμητές.

 

«Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε». Αυτό είχε πει πριν 23 χρόνια ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος και αυτό συμβαίνει! Σας ευχαριστούμε θερμά που σας έχουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια!

 

Δείτε την αναλυτική λίστα εδώ