«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς το Love Radio Κρήτης 102.8

13 Οκτωβρίου 2021

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς το Love Radio Κρήτης 102.8 που, για ακόμα μία φορά, στηρίζει κάθε παιδί που έχει ανάγκη υλοποιώντας φέτος τα Loves Sundays προκειμένου τα έσοδα της δράσης να καλύψουν τέσσερα περιστατικά παιδιών του Οργανισμού με σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Σοφία Μουτίδου, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Έλενα Παπαρίζου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Διονύσης Σχοινάς και η Josephine ήταν οι φετινοί καλεσμένοι των Love Sundays, οι οποίοι συντρόφευσαν τους ακροατές με οικοδεσπότη τον Χάρη Γαρεφαλάκη.

 

Kατά τη διάρκεια των εκπομπών του Love Radio Κρήτης 102,8, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αλλά και οι καλλιτέχνες παρακινούσαν τους ακροατές να συμμετέχουν ενεργά, στηρίζοντας τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στέλνοντας μήνυμα στο 19810.

 

Τα Love Sundays έκλεισαν με τη φιλοξενία ψυχολόγου του Οργανισμού «στον αέρα», η οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη των παιδιών για ασφάλεια και ευημερία, στους τρόπους υποστήριξης παιδιών με ψυχικά προβλήματα λόγω της πανδημίας της Covid-19, και γενικότερα στις εξειδικευμένες δράσεις του Οργανισμού  δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη ή κίνδυνο.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Love Radio 102.8 και τον Χάρη Γαρυφαλάκη, καθώς και όλους τους καλλιτέχνες και τον κόσμο που υποστήριξαν έμπρακτα και με πηγαία αγάπη αυτή τη δράση.