Το 17ο Athens Challenge Tournament στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

31 Ιανουαρίου 2020

To 17o Athens Challenge Tournament, μας καλωσορίζει για μία ακόμη χρονιά στη μεγάλη γιορτή του Kick Boxing στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου, 1-2  Φεβρουαρίου 2020,  στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου.

 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη. Τελεί υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing “WAKO” και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing “ΠΟΚ”.

 

Οι συμμετοχές κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 2400, με αγώνες στα αγωνιστικά στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Low Kick και Forms) και με τεχνικές αυτοάμυνας, αριθμός που φαντάζει εξωπραγματικός για τα Ελληνικά δεδομένα.

 

Με περισσότερες από 860 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ευρώπη, από χώρες όπως Αγγλία , Νορβηγία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σκωτία, Κύπρο, Τουρκία, Ελβετία και Ολλανδία ενώ οι Ελληνικές συμμετοχές κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 1500, από κάθε γωνία της Ελλάδος, από Ιωάννινα έως Ρόδο και από Κιλκίς έως την Κρήτη.

 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των ειδών του «Athens Challenge Tournament» θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Σας περιμένουμε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.athenschallenge.com/
https://www.facebook.com/pg/AthensChallengeTournament/posts/