Τιμητική Βράβευση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη δράση της «Παιδιατρικής Κατ’οίκον Νοσηλείας – Καίτη Παπαποστόλου»

03 Οκτωβρίου 2017

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Παιδιατρικές Ημέρες 2017», που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Ιατρικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τις Γ’ και Δ’ Παιδιατρικές Κλινικές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΓΝΘ Ιπποκρατείου και είχε ως θέμα «Το παιδί με το χρόνιο πρόβλημα: Χτίζοντας τη σχέση του παιδιάτρου με το Νοσοκομείο».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ κ. Ιωάννης Ν. Τσανάκας και ο Διευθυντής της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ κ. Αθανάσιος Ευαγγελίου βράβευσαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την προσφορά του στη φροντίδα του χρονίως πάσχοντος παιδιού.

Από το Δεκέμβριο του 2016 όπου υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την Γ’ Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, υλοποιείται η δράση της «Κατ’ οίκον Νοσηλείας – Καίτη Παπαποστόλου» μέσα από την οποία παιδιά με χρόνιες αναπηρίες στηρίζονται έχοντας τη δυνατότητα της ασφαλούς νοσηλείας και φροντίδας στο σπίτι από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της δράσης.

Το 1ο εξάμηνο του 2017, 114 παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας υποστηρίχθηκαν μέσα από την συγκεκριμένη δράση στην Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τη δράση «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία – Καίτη Παπαποστόλου»