«Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια της ζωής μου»!

17 Μαίου 2018

Στο Σπίτι μας στην Κέρκυρα έχουμε 2 υπέροχους εθελοντές, τον κύριο Σίμπε και την κα Σούκε από την Ολλανδία που είναι δίπλα μας σε όποια ανάγκη προκύψει και πάντα με το πιο φωτεινό και αληθινό τους χαμόγελο.

Ξέραμε ότι πλησιάζουν τα γενέθλια της κυρίας Σούκε και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε ότι εκείνη τη μέρα θα έρθει στο Σπίτι μας! Μικροί και μεγάλοι δε χάσαμε την ευκαιρία και οργανώσαμε ένα πάρτυ έκπληξη για την αγαπημένη μας φίλη! Οι προετοιμασίες έγιναν, το Σπίτι στολίστηκε και όλοι περιμέναμε την ώρα που θα φτάσει η κυρία Σούκε για να την υποδεχτούμε!

Με το που την είδαν τα παιδιά να πλησιάζει, χωρίς καν να έχει φτάσει στην πόρτα μας, άρχιζαν να φωνάζουν με ενθουσιασμό: «Χρόνια πολλά κυρία Σούκε! Πάρτυ έκπληξη για εσάς»! Καρτούλες, ζωγραφιές, τούρτα, θερινό σινεμά και πολλές αγκαλιές ήταν τα δώρα για την δικιά μας Σούκε. Ίσως για εμάς να ήταν μια μικρή πράξη ανταπόδοσης στην αγάπη που μας δείχνει έμπρακτα όλο αυτό το καιρό, για εκείνη όμως ήταν η πιο γλυκιά μέρα της ζωής της και όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια της ζωής μου»!

Χρόνια πολλά κυρία Σούκε και να ξέρετε ότι είναι πραγματική ευλογία που σας έχουμε κοντά μας!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»