Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον μήνα Ιανουάριο

20 Ιανουαρίου 2023

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., πολύτιμος αρωγός του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ένθερμος υποστηρικτής του έργου και των δράσεών του, για μία ακόμη φορά, συνέβαλε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, στις προσπάθειες του Οργανισμού να χαρίσει χαμόγελα σε κάθε παιδί, υλοποιώντας ένα σύνολο δράσεων υποστήριξης, κατά το διάστημα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.


Για τρίτη συνεχόμενη φορά, λοιπόν, διοργάνωσε τη δράση, «Αγοράζω και Μαθαίνω», στην οποία συμμετείχαν 122 παιδιά που μεγαλώνουν σε Σπίτια του Οργανισμού, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Κατά την εκπαιδευτική αυτή δράση, που έχει ως στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε καταστήματα της εταιρείας, όπου δόθηκαν δωροεπιταγές στα παιδιά προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις  προσωπικές αγορές τους.


Κάθε παιδί είχε τη δική του λίστα, με τις προσωπικές του επιθυμίες, αλλά και ένα κομπιουτεράκι για να υπολογίσει και να διαχειριστεί σωστά τα χρήματά του, προχωρώντας στις αγορές που επιθυμούσε.


Παράλληλα, πραγματοποίησαν ενδοεταιρικό, Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του Bazaar οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν χειροποίητες κατασκευές, που δημιουργήθηκαν από τους εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού, καθώς και λογοτυπημένα είδη, χαρίζοντας έτσι χαμόγελα, τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους, όσο και στα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας έδωσε τη δυνατότητα στον Οργανισμό να χρησιμοποιήσει το δίκτυο των καταστημάτων που διαθέτει, για να ενημερώνει τους πελάτες για την μεγάλη ανάγκη σε είδη που υπάρχει και που καλείται να συγκεντρώσει, προκειμένου να στηρίξει αποτελεσματικά και ολιστικά τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε και επιπλέον δωρεές σε είδη πρώτης ανάγκης.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, για τη σταθερή και ουσιαστική υποστήριξη στο πολυδιάστατο έργο και τις δράσεις του. Η κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας και της φιλοσοφίας της εταιρείας, ενώ οι άνθρωποί της, έχοντας ως γνώμονα την προσφορά, συμμερίζονται το όραμα του Οργανισμού και συμβάλουν στην προσπάθειά του για την επίτευξη ενός και μόνο σκοπού: το Χαμόγελο κάθε παιδιού!