Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για δεύτερη συνεχή χρονιά υποστηρίζουν έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

20 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2021

 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για δεύτερη συνεχή χρονιά υποστηρίζουν έμπρακτα  «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη ή βρίσκονται σε κίνδυνο, έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δωρεάν κάλυψη των ταχυδρομικών αναγκών του Οργανισμού σε όλη τη χώρα, καθώς επίσης και την τακτική επιστολική επικοινωνία με τους σταθερούς υποστηρικτές του.


Η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στο επίκεντρο του Ομίλου ΕΛΤΑ, που με δύο αιώνες προσφοράς στην ελληνική κοινωνία, έρχεται να συνεισφέρει σε έναν εξαιρετικό σκοπό: την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδώ και 25 χρόνια εργάζεται σταθερά προς όφελος κάθε ευάλωτου παιδιού και οικογένειας στην Ελλάδα.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων υποστηρίζει σταθερά την πολυσχιδή δράση του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Θέτουμε το δίκτυό μας σε όλη την επικράτεια στην υπηρεσία του Οργανισμού και αναλαμβάνουμε τη δωρεάν κάλυψη των ταχυδρομικών αναγκών του, παραμένοντας αρωγός στη διευκόλυνση του ανθρωπιστικού του έργου».


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε θερμά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θέτουν με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στο επίκεντρο των δράσεων τους “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Αναλαμβάνοντας τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών εγγράφων και δεμάτων ανά την Ελλάδα, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινή επικοινωνία μας με τους υποστηρικτές μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των παιδιών που υποστηρίζουμε. Ιδιαίτερα στις υπάρχουσες πρωτόγνωρες συνθήκες, όπου όλοι στο “Χαμόγελο” κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα για να στηρίξουμε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη ή διατρέχουν κίνδυνο, είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τον Όμιλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων που οι αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής του ταυτότητας».

 

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου Τηλ.11040
press@hamogelo.gr