Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα στο νοσοκομείο!

21 Δεκεμβρίου 2018

Ένα διαφορετικό απόγευμα γεμάτο μαγικά, μουσική, χορό, εκπλήξεις και δώρα περίμενε τους μικρούς μας φίλους στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Όπως κάθε χρόνο στη χριστουγεννιάτικη μας γιορτή  ο παιδότοπος της κλινικής γέμισε χαμόγελα. Εργαζόμενοι και εθελοντές  του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, ανταλλάξαμε ευχές και μετατρέψαμε  το χώρο του νοσοκομείου, σε χώρο χαράς και διασκέδασης!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, γιατί η βοήθεια όλων ήταν πολύτιμη. «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε», έγραψε ο μικρός Αντρέας στο ημερολόγιό του και η στήριξη όλων επέφερε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

Ευχόμαστε περαστικά σε όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά και θα είμαστε δίπλα τους καθημερινά, προσπαθώντας να προσφέρουμε στιγμές χαράς και πολλά πολλά χαμόγελα!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»