Στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Ετήσιο Βραβείο “The Community Achievement Award 2016”

15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 15/2/2016

 

 

Στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,

το Ετήσιο Βραβείο “The Community Achievement Award 2016”

 

Η Κοινότητα του North College, η οποία συγκροτείται από όλους τους Απόφοιτους του Κολεγίου και τους Αξιωματούχους του, που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν οραματιζόμενοι Έναν Κόσμο Μόρφωσης, Δημιουργίας και Πολιτισμού, υπηρετώντας από το 1975 την ποιοτική προσφορά προς την Κοινότητα των Πολιτών και συμμετέχουσα στο Διεθνές Δίκτυο Αναγνώρισης της Κοινωνικής Προσφοράς, θεσμοθέτησε από το 2014 την απονομή του ετήσιου βραβείου “The Community Achievement Award” σε Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες ή φορείς οι οποίοι έχουν συμβάλει αποτελεσματικά και εμπνέουν με το παράδειγμά τους για σημαντικές παρόμοιες προσφορές προς την κοινότητα, στην οποία δραστηριοποιούνται ή έχουν δραστηριοποιηθεί.

 

 Ο Θεσμός του συγκεκριμένου βραβείου αποτελεί μια πρωτοβουλία Διεθνούς δικτύου αναγνώρισης προσφοράς υπηρεσιών προς την Κοινότητα στο οποίο συμμετέχουν τόσο οι φορείς απονομής όσο και οι αποδέκτες του Βραβείου.

 

Για το 2016, το ετήσιο βραβείο «The Community Achievement Award», θα απονεμηθεί στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο, κ. Κώστα Γιαννόπουλο, για την καθολική αναγνώριση του κοινωνικού του έργου το οποίο προσφέρει εδώ και είκοσι χρόνια αδιάλειπτα, ανιδιοτελώς, εθελοντικά, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ουσιαστική και αποτελεσματική διάχυση προς την Ελληνική Κοινότητα και ειδικότερα  προς το παιδί.

 

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ (Πανόραμα, Θεσσαλονίκη).

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την εκδήλωση:

* Κοινότητα του North College info@northcollege.gr

* «Το Χαμόγελο του Παιδιού», 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr