Σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας η συνάντηση του νέου Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

13 Μαίου 2022

Θέματα που αφορούν στη διατήρηση της πολύ καλής συνεργασίας, και την ανάδειξη και αξιοποίηση των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προς όφελος κάθε παιδιού, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αλεξανδράκης Γεώργιος με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Τετάρτη 13 Μαΐου 2022 στο Αρχηγείο Λιμενικού, κατά την οποία, σε αμοιβαίο κλίμα αγαστής συνεργασίας, ο κ. Γιαννόπουλος συνεχάρη τον κ. Αρχηγό για τη νέα του θέση, ευχόμενος καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν και συμφώνησαν σε μία σταθερή συνεργασία στα πεδία της Πρόληψης και Ανάπτυξης εργαλείων σε μαθητές, σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόληψης του Οργανισμού, για την προώθηση της ασφάλειας στη θάλασσά, καθώς και σε κοινές Εκπαιδεύσεις για την άμεση αντιμετώπιση των εξαφανίσεων ανηλίκων και ενηλίκων.

Δέσμευση, τόσο του κ. Αρχηγού, όσο και του Προέδρου του Οργανισμού, είναι η ουσιαστική και διαρκής συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών για το καλό των παιδιών, γεγονός που επιτάσσει τη λειτουργία των θεσμών στην υπηρεσία της κοινωνίας και των πολιτών.