Σχετικά με το βίντεο με μια μητέρα και έναν άντρα ο οποίος φαίνεται να κακοποιεί ένα παιδί

14 Μαρτίου 2023

Αναφορικά με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με μια μητέρα και έναν άντρα ο οποίος φαίνεται να κακοποιεί ένα παιδί, σας ενημερώνουμε πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

  • Από τη στιγμή που έλαβε γνώση για το εν λόγω βίντεο προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία πάντα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.
  • Προωθήθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, ώστε να εντοπιστεί η αρχική πηγή προέλευσης του βίντεο

Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε προανακριτικό στάδιο. Παρακαλούμε θερμά, προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον εντοπισμό του αρχικού βίντεο, αποφύγετε την αναδημοσίευση του στα social media σας.

Επικοινωνήστε με την Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 -24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες- καθώς και με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, στο τηλέφωνο 11188, εάν θέλετε να καταγγείλετε κάποια επιπλέον πληροφορία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον, τις κλήσεις αλλά και τα μηνύματά σας, τα οποία αποτελούν πολύτιμη βοήθεια ώστε να καταφέρνουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο.