1ος Εταιρικός Εθελοντισμός στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ρεθύμνου του Οργανισμού

26 Σεπτεμβρίου 2023

Tο φετινό καλοκαίρι είχαμε τη χαρά αλλά και την τιμή να πραγματοποιηθεί… ο πρώτος εταιρικός εθελοντισμός στο «Χαμόγελο», του Ρεθύμνου!

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου μάς επισκέφθηκε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ρεθύμνου μία πενταμελής ομάδα αποτελούμενη από συνεργάτες της Dapper, εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του μάρκετινγκ και έχει έδρα το Ρότερνταμ των Κάτω Χωρών.

Οι εθελοντές-εργαζόμενοι της Dapper γεμάτοι όρεξη αλλά και περίσσιο ζήλο, συνέβαλαν σημαντικά στην προετοιμασία των σχολικών ειδών που διατίθενται την τρέχουσα εβδομάδα στα παιδιά και τις οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης που υποστηρίζουμε μηνιαία και ολιστικά μέσω του Κέντρου Στήριξης. Επίσης, για 5 ώρες συνεργάστηκαν αποτελεσματικά με την κοινωνική λειτουργό στην οργάνωση των ειδών και ιδιαίτερα των παιδικών ρούχων που προέρχονται από δωρεές.

Η ομάδα της Dapper, επισήμανε πως ο εθελοντισμός αποτέλεσε για αυτούς μία εποικοδομητική και δημιουργική εμπειρία για όλους, ενώ δήλωσαν ευγνώμονες που κατάφεραν να συμβάλουν έστω και λίγο στο έργο και τις δράσεις μας για το χαμόγελο κάθε παιδιού στη χώρα μας. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά που θα επιλέξουν να επισκεφθούν το νησί μας.

«Τι πιο όμορφο να συνδυάζει κανείς τις διακοπές του, με τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στα παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη!!»

Ευχαριστούμε Dapper!

Εις το επανιδείν!

Εάν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε εθελοντικά στο Χαμόγελο του Παιδιού, είτε ατομικά, είτε ως ομάδα ή οικογένεια δείτε εδώ τον τρόπο: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ethelontismos/

Προσεχώς οικογενειακός εθελοντισμός στα Κέντρα Στήριξης του Οργανισμού πανελλαδικά: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/dhlwse-kai-esy-symmetoxh-evdomada-oikogeneiakou-ethelontismoy-kentra-sthrikshs/