Προσφορά τεστ SARS-CοV-2 για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει δωρεάν μοριακή εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού σε περισσότερους από 100 εργαζόμενους στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την επιστροφή τους από άδεια. Έτσι, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό μπορούν με ασφάλεια να συνεχίσουν το έργο τους στη φροντίδα και υποστήριξη των παιδιών και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Το τεστ διενεργείται στα πιστοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου, με τη μοριακή μέθοδο PCR και με βάση τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η ανάλυση PCR στηρίζεται στην ανίχνευση ιικών σωματιδίων και προσδιορίζει αν κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό τώρα, αλλά δεν δείχνει αν κάποιος νόσησε στο παρελθόν.   

 

Είναι  μια έμπρακτη συνεισφορά του Ομίλου στο πολύπλευρο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 4 δεκαετίες στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 52 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο.