Περήφανοι για τον Πρωταθλητή μας!

12 Οκτωβρίου 2017

Ημέρα Πέμπτη, 5/10/2017: ο Βασίλης, αθλητής του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να συμμετάσχει στo 12th Loule Cup 2017, στον Ακροβατικό Διάδρομο. Το άγχος του μεγάλο και ο στόχος του υψηλός, καθώς προπονείται σκληρά καθημερινά, έχοντας πάντα στο πλευρό του τόσο τον προπονητή του Απόστολο Σταυριανίδη όσο και τον Δημήτρη Κασαπόγλου, Πρόεδρο του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης.

Ημέρα Παρασκευή, 6/10/2017: τα χαρμόσυνα νέα ταξίδεψαν γρήγορα από την Πορτογαλία. Ο Βασίλης με τηλεφωνική επικοινωνία, με τρεμάμενη από χαρά φωνή, μας ανακοίνωσε πως κατάφερε να περάσει στον τελικό στην 5η θέση! Μικροί και μεγάλοι ένιωσαν περηφάνια και συγκίνηση για την επιτυχία του μικρού μας αθλητή.

Ημέρα Σάββατο, 7/10/2017: όλοι είμαστε πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας με αγωνία να μάθουμε τα αποτελέσματα του τελικού. Ο Βασίλης, εκτελώντας ένα άψογο πρόγραμμα από τεχνική και με μεγάλη δυσκολία κατάφερε στο τελικό να ανέβει δύο θέσεις και να κατακτήσει το Χάλκινο Μετάλλιο! Στο σπίτι στήνεται μια μικρή γιορτή και όλοι περιμένουμε να τον δούμε από κοντά, να τον σφίξουμε στην αγκαλιά μας και να του πούμε τα Συγχαρητήριά μας!

Ο Βασίλης, που από πολύ μικρός βρίσκεται στην οικογένεια του «Χαμόγελου», έφηβος τώρα πια, κατάφερε με κόπο, θυσίες και αγώνα να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να γίνει Πρωταθλητής στον Ακροβατικό Διάδρομο! Αυτό, όμως, δεν θα μπορούσε να το καταφέρει χωρίς την στήριξη της «οικογένειας» του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης και την πολύτιμη αρωγή της Ασφαλιστικής GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΑΕΑΕ, που κάλυψε την ασφάλεια υγείας & νοσοκομειακής περίθαλψης προκειμένου να δοθεί η άδεια και να ταξιδέψει στο Loule της Πορτογαλίας.

Βασίλη, μας έκανες όλους περήφανους και σου ευχόμαστε σύντομα να γίνεις και χρυσός!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»